yellow love

Vandaag op deze zonnige maandag een ode aan mijn vader! De voorliefde voor geel heb ik blijkbaar van hem. Dit denim pak in geel dat mijn vader droeg, net terug uit Ibiza hier, is een fashionstatement vind ik. De flared denim is terug en denim in felle kleuren zien we ook in de nieuwe collectie van Fabienne Chapot. Mijn vader was een voorloper haha! De grote retro bril die ik zelf hier draag, met wit montuur, is ook terug van weggeweest en komt ook uit de jaren 70. Mooie dag om iets geels uit de kast te graaien vandaag… get inspired zou ik zeggen. Mooie dag allemaal!!🙏🙏🙏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s