denim girl

Denim zal waarschijnlijk nooit uit het mode beeld verdwijnen en dat is goed ook! Ook dit voorjaar gaan we weer denim matchen en zoals al eerder gezien, mixen we ook diverse tinten denim met elkaar. De tasjes van Núnoo bags zijn hier een goed voorbeeld van. De jeansbroek die ik hier draag is van het merk García en heeft een typisch jaren 70 model, met hoge taille. De fantasie trui in pastel kleuren komt van Shoeby. De trui heeft pofmouwen, een brede hogere taille band en een subtiel zilveren glittertje. Top dag denim girls!!😀😀😀👖👕👔

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s