light blue

Vandaag een vrolijk bericht op een grijze dag van mij en mijn buurman van Gelaen 31! Deze dag dragen we beiden lichtblauw en dat is toeval haha! Pieter draag een classic jeans met een lichtblauwe coltrui en een donkerblauwe parka van Hilfiger. Ik draag een wijdvallende wollen broek en gilet jas in dezelfde zandkleur, met daaronder een gestreept truitje van Nümpf in pastels. De denim blouse met ruches draag ik vervolgens weer onder dit truitje en dat is extra warm en leuk. De denim tas is van Gelaen 31 en van het merk Núnoo. Iedere woensdag en zaterdag werk ik trouwens bij Gelaen 31, een winkel vol met de nieuwste trends op het gebied van fashion jewels, tassen en interieur candy en zoveel meer. Top dag ladys!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s