vrolijke kerst grap

Een lollige tekst op deze sneeuwrijke dag haha! Dat vraagt om een kleurrijke outfit, want kleur wordt het dit voorjaar. De blazer in groene ruit is nog een item van Smaak uit mijn kast, maar bleek ook een voorloper. Eronder een koningsblauwe en wijde broek uit de nieuwe collectie van Moustache concept store. Afgestyled met witte sneakers, want die blijven ook weer dit seizoen. Durf te matchen en mixen met kleur is mijn advies, maar maak er geen bonte kermis van. Laat kleuren terugkeren in je outfit, zo houd je lijn erin. Ik sta vandaag weer bij Gelaen 31 trouwens. Mooie dag girls!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s