hartje winter


Zolang het blijft winteren trek ik lekker een leuke trui combinatie aan! Deze trui met rode hartjes is warm en staat leuk op een effen broek en een lange gilet jas is ook een goede aanschaf, ook om tijdens het voorjaar als jas te dragen. De western boots staan top onder wijde broeken en als je ze in een natuurkleur kiest, staan ze praktisch overal onder. Het vissershoedje en de tassen komen van Gelaen 31. Daar hebben we een grote collectie Nunoobags. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s