Gucci pink panter

Vandaag ben ik weer creatief. Ik heb mijn oude Gucci ceintuur uit de kas gehaalt en dat is dé eyecatcher voor mijn outfit vandaag. De broek is van een paar collecties terug, van Fabienne Chapot en die draag ik nu los van de bijpassende blazer, die ook nog in de kast hangt. De roze coltrui is top en komt gewoon van de Hema. Ik ben dol op aparte bombers en deze fluwelen is nog van Smaak. Bombers en wijde pijpen broeken staan gaaf en retro en helemaal van nu. Goede investering dus en de bomber is uiteraard ook top te dragen tijdens het voorjaar. Sunny day girls!! 😘😘😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s