violetje

Paars en violet staan top bij blonde vrouwen en dus ook bij mij! Ik maar een warme en toffe mix vandaag met deze prachtige trend kleur. Laagjes met smaak! De denim broek zit top en is van Studio Anneloes. Gelukkig zijn de lage jeansbroeken passé. De trui met bolletjes is van Scotch en Soda en heeft een brede band aan de onderkant, waardoor de taille geaccentueerd wordt. Leuk om er een bloesje onder te dragen in de kleur van de broek. Dit bloesje komt van De Hema uit Geleen. Het lange gilet is top eroverheen en de tas is van het Nederlandse merk Smaak Amsterdam. Een mooi nieuw tassenmerk bij Gelaen 31. Stijlvol en classy. Top dag girls!!😇😇😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s