the color purple

Paars is en blijft hot, and I love it! We gaan ook veel metallic en shiny items zien dit modeseizoen. In de vorm van tassen en schoenen, maar ook onze kleding mag shinen. Deze paarse, metallic trui, in een typisch jaren 70 snit, komt weer van Shoeby shops. Eronder draag ik een classy paarse broek en de ceintuur van Gucci en het retro sjaaltje van Cartier maken de look compleet. Investeer in goede accessoires zou ik zeggen. Die maken je look compleet en geven er een instant boost aan. Top dag girls!!🥳🥳🥳

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s