green green grass

Ook groen blijft actueel dit voorjaar en alle groentinten matchen met elkaar! Deze jumpsuit in deze felle kleur is gemaakt van denim en komt uit de vorige collectie van Tris Company uit Stein. Nu het nog een beetje frisjes is, draag ik er een bloemig coltruitje onder. De coole gouden laarzen komen uit Elsloo. Ik kom uit Geleen en steun graag de kleine en lokale ondernemers. Vandaag werk ik weer bij Gelaen 31 en er zijn weer nieuwe coole tassen binnen in felle kleuren .. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s