lady in red

Vandaag ook een van mijn favoriete kleuren en dat is rood. Rood maakt je sterk en bijna iedereen staat er goed mee volgens mij. Dit pak van het merk Someday is al enige jaren oud, maar blijft mijns inziens een topper. Vrouwenpakken in felle kleuren daar strooien ze de varkens mee (met ode aan de boerenpartij haha) and I love it. Toch blijft een rood, paars of blauw pak mijn favoriete keuze. Deze kleuren zijn tijdloos volgens mij. Onder het pak draag ik een kek bloesje van Transfer, ook een leuk merk trouwens. Draag witte sneakers eronder voor een sportieve styling, of een puntlaarsje voor de party styling. Top dag fashionista’s!!🤠🤠🤠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s