golden eye royal shy

Wie wat bewaart heeft wat! Deze zelf samengestelde outfit is hier een mooi voorbeeld van. Ik draag een oude kerstjurk als jas, los over een wijde broek met matching coltrui, in royal blue. Glanzende en metallic stoffen zijn namelijk totaal hot en ook onze schoenen moeten gaan shinen. Ik heb al veel voetcandy gespot in metallic hoogglans en vrolijke kleuren en ook onze tassen doen mee. Gouden en zilveren hoogglans exemplaren spannen de kroon. Ook bij Gelaen 31 barst het van de gekleurde tassen en tassen in hoogglans zilver en goud. De ketting van Biba is al iets ouder, blijft top en ik heb hem tweemaal om mijn nek gedrapeerd, voor een stoerder effect. Het orange laat ik terugkomen ik mijn bonte sneakers van het merk Hoff. Deze zitten ook nog eens top… zelfs als je er mee loopt haha. Royal blue met goud en orange is het vandaag … get inspired! Top dag girls!!💃🙋‍♀️🏆🍊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s