denim monday

Ik heb al eerder gezegd dat ik normaal gesproken niet zo een jeansbroek lover ben, maat ik begin toch een beetje mijn mening te herzien. Als tegenpool tegen de skinny, laat ik jullie de flared denim zien. Deze jeansbroek van Fabienne Chapot is strak tot aan de knie en loopt dan wijder uit van onderen. Ik draag er een kek gilletje op in “Chanel stijl” van Summum en eronder een knalblauwe col. De tas in shiny metallic is te koop in Geleen en mega hot. De sieraden van Biba komen van Gelaen 31, waar ik werk. De bril is mijn favoriete model van Tom Ford. Top dag coole chickies!!😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s