paaspak

Dit pak is een topper van Msch Copenhagen en helemaal in de eigentijdse stijl. We zien veel damespakken in de winkels, in verschillende stijlen en ook veel kleur. Dit oversized model is ietwat subtieler door het fijne rose ruitje, maar daarom niet minder mooi, vind ik zelf. Eronder draag ik wel een knallend kleurtje coltrui van de Hema en westernlaarsjes, om er een stoerdere touch aan te geven. Een gouden ketting in een stoere stijl van Uno de 50 en veel armbanden bijeengedragen van Biba, maken de stijl compleet. Top paasdag girls!!🤠🤠🤠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s