pimp de zwarte jas!๐Ÿ™‹

Jullie weten waarschijnlijk al dat ik niet zo een grote voorstander ben van helemaal zwart, ย omdat ik dat een erg veilige keuze vind, en dat ik vaak vrouwen in zwart zie lopen die er eigenlijk helemaal niet mee staan. Doe eens een kleuradvies en laat je ogen openen ๐Ÿ‘€! Hier toon ik een zwarte knielange jas met daaronder een opvallend jurkje met een apart patroon. Eronder modische platte schoenen om het geheel sportiever te maken.๐Ÿ™‹image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s