summer glitters

We gaan deze zomer glitterend beleven als het aan het Duitse merk Nümph ligt. Deze halflange jurk heeft mooie zachte kleuren. en is voorzien van subtiele glittertjes. De strepen zijn geraffineerd verwerkt, waardoor de jurk mooi slank afkleedt. Draag er een stoere sneaker of slippers onder. Ik draag er een instapper in nude met blokhak onder. Deze geweldige jurk is te koop bij Seven Moons in Geleen. Top day girls!!🔶🔵🔴

Seven Moons, Salmstraat 26 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s