brown sugar

Een jumpsuit blijft altijd top! Dit najaar gaan we ook versies zien in velvet. Deze is van een nieuw merk bij Smaak namelijk van Harper&Yve. De mooie donkerbruine kleur maakt het pak extra bijzonder en is eens iets anders dan zwart. Draag de jumpsuit ladylike met een pittige hak, of sportief met een platte stoere schoen of sneaker. Aanstaande zondag is er weer een Fashion Event in Geleen en uiteraard is Smaak ook van de partij met veel nieuwe fashion candy voor de echte fashionista. Top dag girls!!💋💋💋🙋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s