autumn jumper

Een jumpsuit vandaag in zwart met subtiel wit nopje en natuurlijk van Fetish en van Smaak! Jumpsuits is één van de stokpaardjes van dit geweldige merk, bij voorkeur in black. Ik draag er een top onder met geruite pofmouwen ook van Fetish en eigenwijs gele schoenen voor deze keer. Leuk om zwart, wit en grijs te combineren met geel. Dat geeft het geheel een net wat speelser tintje. Jumpsuits draag ik zelf altijd graag met een hak. Zo ontstaat er een mix van stoer met vrouwelijk sexy. Top dag lady’s!! 🤠🙋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s