kerst is rood

Rood is mijn favoriete kleur voor de Kerst! Vandaag ga ik dus graag in rood. De rode bontjas wordt ook hot deze winter en deze van Ibana is geweldig mooi en uiteraard ook nog lekker warm. Soms is het leuk om ton-sur-ton te gaan en ik draag vandaag dus ook mijn eigen fluwelen Ydence pak eronder. De jurk in rode panterprint op de andere foto is trouwens van Alix. Als je niet all over rood wilt gaan volstaat een rode blouse ook. De getoonde outfits zijn trouwens van Smaak uit Geleen en Castelijn uit Beek. Top dag girls💥💥💥🎄🎄🙋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s