rood

Vandaag rood! Dit is na geel één van mijn favoriete kleuren. Iedereen straalt erin en er zijn vele varianten. Ik koos voor vurig rood en deze culottes is uit mijn privé collectie en van Compania Fantastica, van vorig jaar. Erop draag ik een grappig truitje van Nümph uit de sale. De knalrode laarsjes vind ik persoonlijk “De Bom”!! Ze zijn van het merk Won Hundred en ik kocht ze ook in de sale bij Hudson Bay in Maastricht. Knalrood schoeisel is geweldig en een echte eyecatcher. Deze kekke laarsjes zijn gemaakt van duikpakkenstof en fluweel aan de voorkant. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s