Frida Kahlo style

Vandaag weer een bijzondere set van Smaak! Ik draag een bloesje met aparte print, die geïnspireerd is op de kunstenares Frida Kahlo. Eronder draag ik een culottes in korenblauw. Bloesjes met bijzondere prints zien we veel en deze print staat bijzonder fris naar mijn mening. Draag altijd de top in de wijde broek, zodat de taille goed zichtbaar blijft. Voor de dames die minder durven is er nu ook een rok in dezelfde stof, die ook prima matcht bij het bloesje. Top dag girls!!🙏👯‍♂️😇🎈

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s