wit

Vandaag een witte jurk en wel een heel bijzondere van Fetish en van Smaak. Hij is gemaakt van dikke katoen en mooi afgewerkt met hoge kraag en broderie. Draag deze jurk leuk met stoere cowboyboots en omhangtasje om er een beetje een western tintje aan te geven. Dit voorjaar is deze stijl ook actueel. Zwierige jurken, kort maar ook lange exemplaren, in de mix met cowboylaarsjes en denim worden het helemaal. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s