camel and mint

Plissé blijft hot, maar wel het liefst in een kekke kleur! Ik draag hier een nieuwe versie van Seven Moons in mintgroen met zwarte tailleband. Op dit soort rokken draag ik zelf het liefst een vlot t-shirt en deze met leuke gele opschriften staat er dan ook top op. De camel cowboyboots staan stoer op dit soort rokken en de tas van Gelaen 31 is in dezelfde tint. Seven moons is vandaag weer geopend in het pand ernaast overigens. Top dag girls!!🍀🍀🍀

Sevenmoons, Salmstraat 14 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s