denim powered girl

 • Vandaag denim again en wel voor Smaak en natuurlijk weer van Fetish! Deze jurk is bijzonder door de geruite capuchon. Leuk te dragen met sneakers. Denim items vind ik altijd goed en geschikt voor iedere weertype. Deze jurk is ook leuk te dragen in het najaar met een shirt eronder met lange mouwen of een blouse. Een gestreepte top zou ook apart zijn en de sneakers kunnen uiteraard ook vervangen worden door een kek laarsje voor een andere stijl. Denim en camel gaan dan bijvoorbeeld goed samen. Top dag girls!!🤠😎🤠
 • Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.
 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s