brown velvet

Velvet is nog steeds hot en bruin is dit najaar het nieuwe zwart. Deze suit is lekker wijd en valt soepel om je lijf. Draag hem met een simpele top eronder, want dit damespak heeft verder niet veel nodig. Donkerblauw is de kleur van de top, dat staat lekker classy met bruin en minder hard dan zwart. De stoere boots staan perfect onder deze outfit en een paar goede westernlaarzen kunnen eigenlijk bijna overal onder gedragen worden. Dit pak komt overigens weer van Castelijn uit Beek. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s