nice and simple

Vandaag een zomers en eenvoudig jurkje met streepje en grote klasse van Smaak en van Sugarhill. Dit merk staat bekend om de leuke prints en perfecte fitting. De dress is minder uitbundig met de zandkleur en het subtiele blauw en witte streepje, maar daarom zeker niet minder mooi. De Nike vintage sneakers met ronde neuzen staan er top onder, maar de gele sandalen van Hispanitas en het kekke tasje van Smaak en van Pinned geven ook een top beeld, in een geheel andere styling. Geniet van het weer en maak van jezelf een feestje dames…. Top dag girls!!👗🍀❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s