thank god I’m a country girl

Vandaag een dress van Smaak in het country thema. Deze goudkleurig met zachtroze combinatie vind ik persoonlijk erg mooi. De jurk is getailleerd en zwierig en heeft een subtiel goud laagje. Let ook op de aparte details, zoals de grote tas aan één kant. Deze jurk stoer stylen is mijn advies. Ik draag er een hagelnieuwe ceintuur van Elvy op, die jullie zo kunnen strikken dat hij lang afhangt. Deze ceintuur is er ook nog in een taupe variant en zonder western gesp, in twee kleuren. Draag onder deze jurk western laarsjes of zoals ik, een dikke suède schoen met hak. De grote oorbellen maken voor mij deze outfit compleet. Stoere jurk vraagt om grote sieraden. Top week girls!!👯‍♂️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s