denim girl

Dat ik een gewone spijkerbroek een té simpele keuze vind, mag nu wel duidelijk zijn! Vooral de skinny versie mag wat mij betreft nu wel eens gedaan zijn. Bovendien geeft een ietwat flared model met hogere taille veel meer lengte, zeker als deze met een hakje eronder gedragen wordt, een plateauzool of western laarsjes. Deze denim broek is nog van het merk Mademoiselleyeye en nog van Smaak. De flared broekentrend in nu gelukkig ook volop in de winkels verkrijgbaar. Op de broek draag ik een leuke trui met klassieke Schotse ruit van C&A. Dit bedrijf is volgens mij erg goed bezig en volgt nu ook dé laatste trends. Ik draag graag veel gouden kettingen bijeen, zoals jullie zien. Ook gouden kruisjes zijn weer hot en brede schakel kettingen. Durf er meer bijeen te dragen in layers en probeer in ieder geval altijd een eigen twist aan je outfit te geven. Mooie dag girls!!😍😍😍

e

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s