fashion walk outfit nummer 17

Vandaag alweer deelnemer nummer 17 aan het Fashion Event, namelijk Heunen Juweliers en Opticiens uit Geleen. Deze eigentijdse zaak is ook van oudsher een begrip in Geleen en een  juwelier en opticien in de breedste zin van het woord.Wat mij opviel is dat ze zelfs een stijl-en kleurenadvies geven,  bij het maken van de juiste keuze voor een bril! Als dat nog geen service is? Ik draag een zonnebril met spiegelglazen in de kleur blauw. Deze bril is van het Berlijnse merk Mykita en een lichtgewicht in draagcomfort. Aan de rechterkant zien jullie een Seiko horloge dat zowel door vrouwen als mannen gedragen kan worden. Mooi in combinatie met een casual outfit! Verder blijft de bril met spiegelglazen ook dit najaar nog in het modebeeld. Sunny day lady’s en zondag hebben jullie hem zeker nodig!! 👍🙋😎😎😎

Heunen Juweliers en Opticiens, Annastraat 3 Geleen. image.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s