niet zonder kleerscheuren outfit 

Vandaag een heel aparte rok van Fetish in denim, met scheuren en bretels. De rok heeft een mooie hoge taille en dus zeer geschikt voor vrouwen die een zandloperfiguur hebben. Om de taille extra te accentueren, draag ik er een strakvallend truitje op met een hooggesloten kraagje. Let wel op, want hooggesloten items vergroten je boesem. Grijs op denim is zoals jullie zien ook eens wat anders dan zwart. Deze rok is overgens met heel veel te combineren en ook leuk in de zomer met een luchtig shirt of blousje. Nu draag ik er donkergrijze panty’s onder en enkellaarsjes in brons. Fijne week girls, hopenlijk zonder kleerscheuren!! 👍🙋😉🌼

Een gedachte over “niet zonder kleerscheuren outfit 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s