miauw wake up call

Vandaag een kek jurkje van het jonge merk Alix The Label in een aparte dierenprint. Dit jurkje is te koop bij Castelijn in Beek, waar vandaag koopzondag met als thema frozen joghurt op het programma staat. Het jurkje van Alix vraagt om een jeugdige styling, met witte sneakers en een hippe witte ketting. Dit is ook een tip van mij om wat meer conservatievere jurkjes anders te stylen. Met witte sneakers en accessoires maak je iedere outfit lekker jeugdig en vlot. Dit jurkje kan ook als tuniek gedragen worden met een skinny eronder, voor vrouwen die liever niet té korte items dragen. See you@Castelijn today and enjoy the frozen adventure girls!! 🌟🍊🍇🍍🍨🍧

Castelijn Fashion& Denim Markt 71 Beek.

2 gedachten over “miauw wake up call

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s