yellow crush 

Vandaag weer geel! Mijn favorite kleur blijft deze zomer gelukkig hot. Ik draag hier een rok uit Parijs in parachute stof, met daarop een iets wijder vallend shirtje met gouden ananasjes erop geprint. Door aparte details aan je outfit toe te voegen maak je hem anders! Ik draag een dun, gouden riempje op de rok en fijne gouden armbandjes van Iconn. Goud en geel is uiteraard een top mix en laat je stralen.Onder deze outfit koos ik ook voor gouden heels. Ze zijn van S.Oliver en je kunt ze bijna overal op combineren. Zonnige dag lady’s👍🙋💛🌻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s