party zalmpje 

Op zaterdag weer eens een pak voor de echte fashionista en wel van het jonge Nederlandse merk Nikkie Plessen. De kleur is zalm en de broek heeft een pittige snit. Broeken op enkellengte vragen om een hak naar mijn mening. Het leuke strepen truitje heeft de aparte kleurencombinatie van bordeauaxrood met zalmrose. Vrouwenpakken blijven een hit en staan veel vrouwen goed. Je komt er altijd representatief mee voor de dag. De hele outfit is trouwens te koop bij Castelijn in Beek. Top dag lady’s!! 👍🙋👯

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s