rebels wit 

Op zondag, omdat het weer het toelaat weer een witte jurk. Nu een heel andere creatie en wel een bijzonder exemplaar van het merk Fetish. Deze jurk is al van een paar collecties terug maar blijft bijzonder! Er staat een grappige tekst op en de denim sandaaltjes met een blokhakje staan er top op. Het kraagje bovenaan de jurk is van een Schotse ruit gemaakt en geeft de witte jurk een ietswat rebels randje. Als eyecatcher draag ik er een bombastische glasring van Pylones op, gevuld met een witte vloeistof. Let’s drink champagne en dance on the table girls!! 👍🙋🎉😉👯

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s