een streepje voor 

Op zondag weer aandacht voor de broek met streep! Deze broeken blijven namelijk dit najaar nog steeds actueel. Ik draag een set van Expresso, in de kleurencombinatie geel met grijs. We zien dit najaar veel dunnere en supervrouwelijke truitjes en daar ben ik zelf erg blij mee. Deze truitjes zijn ideaal voor het zachte najaarsweer en staan top op  een strakkere broek, maar ook op een rokje. Als tip wil ik jullie meegeven dat grijs leuk staat met verschillende accentkleuren zoals: geel, rood, fuhsia maar ook met paars blauw en groen. Fijne zondag allemaal!! 👍🙋😍

Castelijn Fashion& Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s