cherry blossom

Kersenprintjes zijn ook erg hot! Vandaag draag ik een bloesje van Sisters Point en eroverheen een te gekke pinafore van Fetish en van Smaak. Overgooiers zoals deze staan bijna iedereen en ogen zowel sportief als chic, afhankelijk van de styling. Met dit blousje eronder krijgt de outfit een upgrade en de rode schoenen met plateauzool komen overeen met de kleur van de kersen in het bloesje. Het kekke omhangtasje is trouwens van Elvy. Laat accentkleuren altijd terugkeren in je outfit, om meer balans in het geheel te krijgen. Zonnebrillen met kleurrige glazen zijn overigens ook heel hot. Deze bril kocht ik in Spanje. Sunny day girls!!👍🙋❤️🍒

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s