evening denim

Vanavond een set met de denim korte broek. Deze versie is apart, door het grote scheepsachtige touw aan de voorkant en natuurlijk weer van Fetish, maar helaas uit mijn privé collectie van vorig jaar. ik draag er een nette groene blouse op en hakken. Met heels en een nette blouse geven we de korte broek meteen een chic tintje. De grappige ketting met de ara kocht ik op de rommelmarkt en het party tasje in goud is van Elvy. Top avond girls!!💚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s