Sisters dotjes

Vandaag een dress in de actuele polkadot. Het bordeaurood in de mix met de zeeblauwe dotjes maken hem bijzonder. Jurken die qua model een beetje doen denken aan een kimono zien we steeds meer. Er zijn er ook met Aziatische prints. De bovenkant valt lekker wijd, maar de taille blijft wel goed zichtbaar, zoals jullie kunnen zien bij deze jurk. Draag deze dress met modische schoenen! Deze zilveren staan er top onder. Have a great day girls!! 🔵🔴⚫️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s