thanks god I’m a country girl

We openen dit najaar het western seizoen! Lange jurken met bloemen en ruiten en denim plus ruches, maar ook cowboy boots, leer en brede riemen, in de taille gedragen. Deze stijl is voor echte power girls. Hier draag ik een rok in ruiten en een rode trui met opschrift; “wild at heart” van Smaak. De vintage blauwe cowboyboots en de stoere riem maken het plaatje compleet. Gooi de lasso uit girls and have a great day!!🐂👩‍🌾👩‍🌾👩‍🌾

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s