the last of the year

De laatste fashion post van dit jaar alweer! Ik draag een cosy trui van Fetish en matching geruite broek. De geruite capuchon komt overeen met de ruit van de broek en deze set is weer van Fetish. Het kleine geruite tasje is overigens van Ju’sto bags en van Gelaen 31. Top outfit voor de day after the big party…warm en zeer fashionable. Bedankt voor jullie support het afgelopen jaar fashion vrindjes en we gaan er volgend jaar weer een knallend fashion jaar van maken. Top jaarwisseling lady’s!!👗👠💥💥💥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s