the king is naked

Vandaag weer een Fetish topper van Smaak! Ik draag een gestreept jurkje met een beige ondergrond en gekleurd opschrift…”the king is naked” erop. Eronder een groen met rood glitterkraagje van Pinnedbyk en ook van Smaak. Leuk om t-shirt jurkjes te pimpen met een los kraagje. Verder draag ik onder deze jurk puntlaarsjes in beige, uit mijn privé collectie. Inmiddels al een beetje vintage, maar ze blijven top. Wil je dit jurkje meer casual stylen, draag er dan geen kraagje onder en een paar kekke sneakers. Top week girls!!😍👷‍♀️☘️🎈👩‍🎤

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s