piece of art

Deze jurk van Fetish vind ik persoonlijk een kunstwerk. De stoere zwart/witte print lijkt er met verf opgeschilderd te zijn. Aan de achterkant is deze dress ook weer uitermate verassend, omdat de stof anders is en de knopen maken het plaatje compleet. De kraag is tevens ietwat verhoogd aan de achterkant. Dit is een jurk voor echte fashionista’s! Draag hem met blote benen en een felgekleurd schoentje of ruige zwarte exemplaren. natuurlijk komt deze jurk weer van Smaak. Top dag girls!!🐥🐥🐥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s