short stories

Jawel dames het is korte broekjes weer! We zien shorts in alle soorten en maten. Deze versie in grijs met visgraatje is van Fetish en van Smaak. Het short is high waisted en voorzien van een leuk bindlint. Door het wijdere model staat deze net even iets vrouwelijker. Ik draag er een aparte Fetish blouse op in dezelfde tinten. De blouse valt lekker wijd en heeft bovendien nog een niet zichtbaar op deze foto, apart boord in groen. De stoere grijze omhangtas met kettingen is overigens ook van Fetish, leer en handgemaakt! Draag heels onder je short sjiek gestyled of sneakers voor de sportievere variant. Sunny puffy day fashion vriendjes!!😜🦋👅😇

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s