yellowlicious

Geel is mijn favoriete kleur…dat zal jullie niet verbazen! Ik draag hier een setje van Sevenmoons uit Geleen, bestaande uit een lekker warme gele trui en een top broekie van Nümpf, in donkerblauw. De broek is enkellang voor mij en is bezaaid met coole gouden stipjes en heeft bovendien mooie gouden knopen aan de bovenkant. De tas in lederen vlechtwerk komt van de overburen, Gelaen31. De enkelhoge laarsjes met heels zijn van S. Oliver en gouden oudjes van mezelf. Top dag girls!!😀😀😀

Sevenmoons, Salmstaat 26 Geleen en Gelaen31, Salmstaat 17 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s