blue denim monday

We gaan vandaag eens voor de denim broek! Ik draag wel een bijzondere denim uiteraard, met optisch verhoogde taille en schuine voorsluiting en van Fetish en te koop bij Smaak. Erop een vlotte en warme trui in een kekke tweekleur en lekker warm ook nog. De enkellaarsjes uit mijn privé collectie met hak, staan er top onder. Zelf geef ik de voorkeur aan het dragen van heels onder denim. Dit maakt de outfit lekker vrouwelijk en sexy. Mijn haar draag ik vandaag weer omhoog voor de liefhebbers. Have a great day girls!!❤️❤️❤️

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s