denim culottes

De denim culottes is hot dit seizoen. En ook de broekrok en bermuda maken hun comeback bij de grotere merken. Draag deze items wel liever met een hak, om het schoolmeisjes effect te voorkomen! Een stoer westenlaarsje kan uiteraard ook. Deze versie is van Smaak en van het mooie merk Sugarhill. Ik draag er een ultra vrouwelijk en gestreept truitje op van Minueto, met leuke details. Stijl deze culottes goed en draag er korte items op, of een truitje erin. Zo blijft de taille goed zichtbaar. Top dag girls!!💕💕💕

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s