pac-man polkadots

Vandaag een zelf samengesteld setje uit mijn eigen kast. De lange polkadots jurk is nog te bestellen bij Castelijn overigens en is van Studio Anneloes. De pac- man jas is van Smaak en uit een voorgaande collectie van Compania. De jurk heb ik zelf gepimpt met een brede witte ceintuur met rieten gesp. De westernlaarsjes zijn in dezelfde kleur en kleur herhalen in je outfit geeft balans. Leuk om een halflange jas op een langere jurk te dragen. Bij Castelijn, Seven Moons en bij Smaak kun je ook items bestellen en laten versturen en Smaak is nog steeds geopend. Top dag girls!!🌻🌻🌻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s