fruit duo

Vandaag een vrolijk setje, dat ik weer voor jullie samengesteld heb van Smaak. Ik draag een tropisch fruit rokje met eroverheen een kek, wit denim jasje en daaronder een citroengeel coltruitje. Om het geel te herhalen in de outfit draag ik sneakers in deze fashion kleur die ik gespot heb bij Reitz in Geleen. Smaak loopt op dit moment over van vrolijke outfits en wij maken als jullie dat op prijs stellen, de mooiste combinaties voor jullie. Top dag girls!!😍😍😍

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s