western salsa tokyo

Vanavond weer een zelf samengestelde set voor jullie van Smaak. Ik draag een western getinte top in nudekleur met daaronder een kittig rokje met opschriften van grote steden. De heels staan er perfect onder. De heuptas in zwart maakt het geheel extra pittig. Deze tas van Liebeskind komt uit mijn privé collectie. Door de top voor te strikken ontstaat er een pittige outfit en creëer je optisch nog meer taille. Top avond girls!!💋💋💋

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s