aqua again

Dit kekke ribstof pak van Smaak laat ik graag nog een keer zien, maar nu anders gestyled! Ik draag er een zwart met witte blouse onder, met pittige retro details. De grote puntige kraag met strepen en de ultra wijde belijning maken deze oer klassieke pied de poule top tot een absolute topper. De tops gaan zowiezo steeds wijder en groter worden en we gaan ze lekker losjes stylen. Gewelig op een highwaisted broek ook en gooi de bovenste knopen lekker open zou ik zeggen. De bril is van Tods en komt ook uit Geleen. Stoere brillen hebben mijn persoonlijke voorkeur en staan gaaf bij een vrouwen pak. Top dag fashionista’s!! 🔥🔥🔥

Smaakvoorvrouwen, Graaf Huynlaan 2 Geleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s