dress to impress

Vandaag een top jurk van Studio Anneloes en te koop bij Castelijn in Beek. Weer gemaakt van de comfortabele travel stof en leuk met de bijpassende ceintuur, die ik losjes in de taille geknoopt heb. Bij Castelijn krijgen ze geregeld nieuwe items binnen van dit geweldige merk. Ook de broeken en jumpsuits zitten fantastisch en de collectie wordt steeds spannender qua ontwerp en prints. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Castelijn Fashion&Denim, Markt 71 Beek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s